Žabincový prolog ve Všestudech navazuje na tradici

plakát zvoucí na žabincový prolog '09V neděli 30/8/09 odpoledne od 14:00 proběhne ve Všestudech před obecním úřadem a na přilehlém dětském hřišti Loučení s prázdninami a v rámci této akce se uskuteční Žabincový prolog ’09. Obecní úřad pro děti připravil trampolínu, skákací hrad (atrakce jsou pronajaté vč. odborného dohledu), různé soutěže a občerstvení.

Přijďte včas, protože hned ve 14:00 odstartují dospělí na svých dvoukolových lidskou silou poháněných strojích na 5,2 km dlouhou trať od obecního úřadu po silnici k sušárně u dálnice a zpět do obce po cestě podél dálnice (celkem se pojedou dva okruhy).

O hodinu později, tedy v 15:00, pak na svou trať vyrazí děti na dvou až čtyřkolových lidskou silou poháněných strojích. Jejich trasa povede taktéž od obecního úřadu směrem na Dušníky a na každé odbočce pojedou po silnici doprava, aby se po 500 metrech dostali opět před obecní úřad.

dále v textu najdete odkaz na historické fotografie a trasy závodu


Zobrazit místo Žabincový prolog Všestudy na větší mapě

Žabincový prolog ’09, který pořádají sportovci SK Viktoria Všestudy a Dolní Povltaví, o.s., se snaží navázat na tradici z přelomu 80. a 90. let.

V minulosti jsme zde již publikovali několik fotografií z jednoho z dávných ročníků této sportovní události. Tehdy se prý jelo po trase Všestudy – Dušníky – Dědibaby – Křivousy – Vojkovice – Všestudy.

1 komentář u „Žabincový prolog ve Všestudech navazuje na tradici“

Komentáře nejsou povoleny.