Miřejovický půlmaratón pro běžce i pijáky

Miřejovický půlmaratón vede veltruským parkemV sobotu 1/8/09 v 10:00 odstartují v Miřejovicích účastníci prvního ročníku Miřejovického půlmaratónu. Deset minut po nich začíná Lidový běh a v 16:00 pak Pivní půlmaratón pro dospělé.

Zatímco na běžce čeká dopoledne 21,0975 km trasa obcemi Dolního Povltaví, na odpolední pivní běžce čeká jedna vychlazená desítka na startu, pak 548,75 metrů běhu, další desítka a další běh – celkem tedy 21,0975.

dále najdete trasu i odkazy na podrobnější informace

AKTUALIZACE 1/8/09 v 18:15: do článku přidán odkaz na fotografie


Trasa Miřejovického půlmaratónu
Z návsi (u dětského hřiště) v Miřejovicích se běžci hlavního závodu vydají přes veltruský zámecký park do Všestud a přes Dušníky nad Vltavou do Dědibab, kde je otočka. Následně se mírnou oklikou ze Všestud přes město Veltrusy vrátí zpět do prostoru startu.
trasa Miřejovického půlmaratónu

Startovné činilo 100 Kč pro předběžně přihlášené, přihlášky po 30/6/09 přijdou na 150 Kč. Závodní den organizuje občanské sdružení Maraton Klub Miřejovice z Nové vsi.

Podrobnější informace najdete v článku na serveru Běhy.

AKTUALIZACE 1/8/09 v 18:15: Odkaz na fotografie z běhu v části od Všestud, přes Dušníky nad Vltavou na obrátku v Dědibabech a zpět do Dušník nad Vltavou najdete na tomto odkazu.

9 komentářů u „Miřejovický půlmaratón pro běžce i pijáky“

  1. fotky jsou na Bedříškovi, nikoliv Bedříčkovi, ale odka je dobře 😉

  2. Děkujeme za krásné hodnocení a těšíme se za rok 31. července na startu druhého ročníku Miřejovického půlmaratonu i doprovodných akcí.

Komentáře nejsou povoleny.